Ga naar boven

3-daagse city break Kopenhagen

Een korte, maar afwisselende city break waarbij we een bezoek brengen aan diverse steden. Gestart wordt met een bezoek aan de Hanzestad Lübeck; een monumentale stad met sfeervolle oude straten. Vanuit Travemünde maken we ‘s nachts de overtocht naar Trelleborg met één van de comfortabele ferry’s van de TT-Line. Via Malmö rijden we met de touringcar naar Kopenhagen waar we samen met een Nederlandssprekende gids de belangrijkste bezienswaardigheden zien. Ook is er tijd Kopenhagen op eigen gelegenheid  te verkennen. De nachtboot brengt ons terug naar Travemünde, waarna we nog een bezoek brengen aan de historische Hanzestad Lüneburg en samen met een gids een stadswandeling maken.

3-daagse city break Kopenhagen

Vertrek: 24 augustus en 23 oktober 2023

 

Prijs: vanaf € 289,- p.p.

Toeslag 1-persoonsbinnenhut € 105,-

Exclusief: reis- en annuleringsverzekering, reserveringskosten: € 15,- per boeking en bijdrage SGVR : € 5,- per persoon

Informatie en reserveren:

Opstapplaatsen: Buitenpost – Leeuwarden – Drachten – Hoogkerk – Zuidbroek – Winschoten.

Deze reis wordt georganiseerd en uitgevoerd door Veenstra Reizen.  Voor meer informatie of boeken neemt u telefonisch contact op via 0511- 541 809 (ma-vrij).

Dag 1. Heenreis / Lübeck
Vanaf onze opstapplaats rijden we via Hamburg naar de Hanzestad Lübeck. De historische binnenstad met een indrukwekkende stadspoort nodigt uit voor een wandeling langs de oude gebouwen en door mooie straten. U kunt op eigen gelegenheid de stad bekijken voordat we onze weg vervolgen naar Travemünde. Hier nemen we de nachtboot naar Trelleborg. Aan boord staat een dinerbuffet voor ons klaar.

Dag 2. Kopenhagen
Na het ontbijt komen we aan in Zweedse stad Trelleborg. Met de touringcar rijden we via Malmö naar de Deense hoofdstad Kopenhagen. Een Nederlandssprekende gids laat ons de belangrijkste bezienswaardigheden van Kopenhagen zien. Dit zijn o.a. de Domhuset, de Koninklijke paleizen, Slot Amalienborg, het Rozenborgslot en de haven met de Kleine Zeemeermin. ‘s Middags heeft u vrije tijd om Kopenhagen op eigen gelegenheid te verkennen. Aan het einde van middag keren we terug naar Trelleborg. Hier schepen we in op de nachtboot naar Travemünde en genieten we van het dinerbuffet wat aan boord voor ons klaar staat.

Dag 3. Lüneburg / terugreis
Na het ontbijt komen we aan in Duitsland en rijden we met de touringcar naar de Hanzestad Lüneburg. Onder begeleiding van een gids maken we een wandeling door deze stad met een sfeervol middeleeuws centrum. Vervolgens wordt u weer naar de opstapplaats teruggebracht.

 

  • Vervoer per comfort class touringcar
  • Overtocht Travemünde – Trelleborg in een 2-persoonsbinnenhut o.b.v. halfpension v.v.
  • City tour Kopenhagen o.l.v. een Nederlandssprekende gids
  • Stadswandeling Lüneburg o.l.v. een gids
vanaf € 289,00 Boeken ›

Reislabels: