Ga naar boven

Locatie: Yin

Locatie: Yang

10.15 – 10.45 uur | Dalstra Reizen
Slagveldreis Normandië

6 juni 1944, de geallieerden bestormen de stranden van Normandië om Europa te bevrijden van de Duitse invasie. Met de slagvelden als decor word je tijdens deze presentatie meegenomen naar dat moment, het gebied en nog veel meer.

Spreker: Wybo Boersma 

10.15 – 10.45 uur | Credo Travel
Israël, het land van de Bijbel

In alle aspecten is Israël een veelzijdige vakantiebestemming. Uiteraard is het land bekend door de enorme rijkdom aan historische en religieuze bezienswaardigheden maar daarnaast heeft Israël nog zoveel meer te bieden. Tijdens deze presentatie word je meegenomen langs alle hoogtepunten van deze veelzijdige vakantiebestemming.

Spreker: Daniël Schutte

11.00 – 11.30 uur | VNC Asia Travel
China, het land van de rijzende zon

Een presentatie die je alles vertelt over wat je altijd al wilde weten over China. De cultuur, leefomgeving, lange afstanden, vele soorten voedsel en prachtige natuur. eten De presentatie wordt verzorgd door VNC Asia Travel en is al ruim 40 jaar dé China specialist. Kortom doe de beste reis ideeën op.

Spreker: Theo Leerintveld

11.00 – 11.30 uur | Cosse Camper Adventures 
Kleinschalige begeleide camperreizen

Een begeleide camper reis? Individueel op ‘adventure’? Een campertraining volgen? Kom naar de presentatie en luister wat Cosse Camper Adventure allemaal te bieden heeft?

Spreker: Maletha Cosse-Ophof

11.45 – 12.15 uur | KidsErOpUit
Reizen met kinderen in Europa

Tijdens deze presentatie laat Saskia je zien dat het met kinderen heel goed mogelijk is om mooie wandelingen te maken, gave stedentrips te doen en bijzondere rondreizen te maken.

Spreker: Saskia van Klaarbergen

11.45 – 12.15 uur | Norge Reiser
Hurtigruten, de mooiste zeereis ter wereld

Hurtigruten wordt wel de ꞌmooiste zeereis ter wereld’ genoemd. Of deze omschrijving waar is, moet je eigenlijk zelf eens gaan (er)varen. Stap aan boort en trossen los!

Spreker: Esther Baas

12.30 – 13.00 uur | Droomreis Tanzania
Tanzania, zo veel meer dan safari

Tijdens deze reispresentatie word je van alles verteld over de mooiste wildparken ter wereld, de hoogste berg van Afrika, de grote migratie en de bijzondere meren. Maar ook wat er nog meer te beleven is en wat een reis naar Tanzania nu zo speciaal maakt.

Spreker: Martin Slager

12.45 – 13.15 uur | Isropa Travel
Portugal, het land van de rivieren en bergen

Portugal is een veelzijdige bestemming en ideaal voor een heerlijke vakantie. Een zon zekere strandvakantie, een stedentrip, een indrukwekkende fly-drive door de prachtige regio’s, de mogelijkheden zijn eindeloos. Tijdens deze presentatie word je meegenomen door alle mooie regio’s van Portugal en laten ze je zien waarom jouw volgende vakantie naar Portugal gaat!

Spreker: Erik Naaktgeboren

13.15 – 13.45 | Fru Amundsen
Het Noorderlicht

Van oudsher hebben mensen geprobeerd het noorderlicht te begrijpen en te verklaren. Tijdens deze lezing hoor je meer over het noorderlicht in volksverhalen en onderzoek naar de herkomst van het noorderlicht van vroeger tot nu. Tot slot geven we enkele tips over het fotograferen van noorderlicht en natuurlijk laten we u het noorderlicht zien.

Spreker: Carla Joustra

13.15 – 13.45 | Inge Jansen
China in woord en beeld

“Een reis van duizend mijl begint met een eerste stap”, zo luidt een Chinees spreekwoord. Tijdens deze presentatie neemt Inge Jansen je stapsgewijs mee door China en de vele kilometers die zij daar door de jaren heen heeft afgelegd.

Spreker: Inge Jansen

14.00 – 14.30 uur | Dalstra Reizen
Slagveldreis Ardennen

Een reis in het teken van het laatste grote offensief van de Duitse Wehrmacht aan het westfront in de Tweede Wereldoorlog. Wybo Boersma neemt je dit keer mee naar de Ardennen.

Spreker: Wybo Boersma

14.00 – 14.30 uur | Suid Afrika Reise
4×4 (kampeer)reizen door Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, Namibië en Botswana, prachtige landen die ideaal te bezoeken zijn met een 4×4 auto. In deze presentatie vertelt Suid Afrika Reise je meer over deze manier van (kampeer)reizen.

Spreker: Douwe Baas

14.45 – 15.15 uur | Fair Mundo Travel
De hoogtepunten en de verschillen van Zuid-Afrika, Namibië en Botswana

Fair Mundo Travel laat graag het echte, het authentieke, van de bestemming en haar bevolking zien. Benieuwd naar een reis met een fly drive? Of gaat je voorkeur uit naar een rondreis met privégids? Kom langs en Marja vertelt je er meer over!

Spreker: Marja Molenaar

14.45 – 15.15 uur | Maroc Travel
Geheimen van Marrakesh & het Atlasgebergte

Deze presentatie geeft je een indruk van de mogelijkheden die Marokko als bijzondere bestemming biedt. De geuren en kleuren van Marokko, zo anders en zo dichtbij.

Spreker: Helma Matthijssen

15.30 – 16.00 uur | Saffraan Reizen
Perzië, de schatten van de Zijderoute

Saffraan Reizen heeft een flink aantal bestemmingen op de oude Zijderoute waar cultuurhistorische schatten liggen die we anno 2019 tijdens onze kleurrijke rondreizen nog steeds kunnen bekijken.  Hun reisspecialist vertelt er over en laat mooie beelden zien tijdens deze presentatie over het Oude Perzië.

Spreker Dionne Delnoy

15.30 – 16.00 uur | Approved by Danielle
Andalusië, een mix van tegenstellingen en verrassingen

Welkom in Andalusië, de smeltkroes van volken in één van de mooiste gebieden van Europa! Laat bij het pakken van je koffer je dagelijkse gejaagdheid thuis en neem de levensinstelling van de Andalusiërs over. Geniet, leef met aandacht en kijk vooral niet op de klok!

Spreker: Danielle Werner

16.15 – 16.45 uur | Fotografie-reizen
Hoe maak je de mooiste reisfoto’s?

Thuiskomen met schitterende reisfoto’s. Dat wil iedereen. Tijdens onze reizen (over de hele wereld) til je onder begeleiding van een professioneel fotograaf jouw fotografiekennis naar een hoger niveau. Of je nou beginner bent of gevorderde. Tijdens een diapresentatie laten zij je zien dat compositie en licht het verschil kunnen maken.

Spreker: Yolanda Wals

16.15 – 16.45 uur | Kaukasus Plus Reizen
Kennismaking met de Kaukasus

De (zuidelijke) Kaukasus herbergt fascinerende landen als Georgië, Armenië en Azerbeidzjan en is voor veel toeristen nog onontdekt.j zowel de rijke en wilde natuur als de authentieke en oorspronkelijke culturen van deze regio zullen in deze presentatie aan het licht zullen komen.

Spreker: Jos van Oostveen